May

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz bugün etkinlik saatinde kesme yapıştırma yaparak meyve tabakları yapıp süslediler. Panomuzda yerini alan bu etkinlik için öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs satranç turnuvasında dün oynanan yarı finalin kazananları 4-C sınıfından Samed Emre Alıçlı ile 1-C sınıfından Ali Emir Yeldan 1.lik ve 2.lik maçlarını yaptılar.Maçın kazananı 4-C sınıfından Samed Emre Alıçlı oldu.

Öğrencilerimiz Samed Emre Alıçlı ve Ali Emir Yeldan´ı tebrik ederiz.

May

19 Mayıs satranç turnuvasında dün oynanan  yarı finalin kaybedenleri 4-B  sınıfından Muhammed Hişam Hasan ile 3-D  sınıfından Selin Yaren Yıldırım 3.lük ve 4.lük maçlarını yaptılar.Maçın kazananı 4-B  sınıfından Muhammed Hişam Hasan  oldu.

Öğrencilerimiz Muhammed Hişam Hasan´ı ve Selin Yaren Yıldırım´ı tebrik ederiz.

May

3-B Sınıfımız matematik dersinde kesirler konusunu işliyor.Kesirleri işlerken konuyu anlatmakta en çok kullanılan meyva olarak elmayı kullanan öğretmenimiz Meryem Alpar dersi daha anlaşılır ve zevkli hale getirerek öğrencilerinin konuyu daha iyi anlamalarını hedefliyor.

Dersi işledikten sonra öğrencilerimiz getirdikleri elmaları yiyerek hem sağlıklı beslendiler hemde elmaları israf etmemiş oldular.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Dün çekilen kura sonucunda  3-D  sınıfından Selin Yaren Yıldırım ile 1-C sınıfından Ali Emir Yeldan bugün maçlarını yaptılar.Maçı kazanan 1-C sınıfından Ali Emir Yeldan oldu. Ali Emir Yeldan´ı tebrik ediyoruz.

May

4-C sınıfı öğrencileri 1. sınıftan itibaren para biriktirdikleri sınıf kumbarasını dün açtılar.Sınıf annesi Hanife Yılmaz´ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz biriktirdikleri paralar ile kendilerine dondurma ısmarladılar.Keyifle dondurmalarını yiyen öğrencilerimiz mezun olmadan biriktirdikleri parayı birlikte kullanmanın mutluluğunu yaşadılar.

May

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz bugün etkinlik saatinde grup çalışması yaptılar.Rengarenk fon kartonlarını kullanarak yaptıkları ahtapotu panomuza asan öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz etkinlik saatinde kağıt şeritlerden çiçek yapıp panomuza astılar.E meği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

1-A sınıfı öğrencilerimiz ormanları koruyalım konulu sunum bittikten sonra sunumu yapan Yüksek Orman Mühendisi Mehmet Bey tarafından sorulan soruları bilerek ödüllerini aldılar.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

2-E sınıfı öğrencilerimiz matematik dersinde uzunluk ölçüleri konusunu işliyor.Konuyu daha iyi anlamak için dersi okul bahçesinde işleyen öğrencilerimiz ölçebilecekleri yerleri ve eşyaları metre,adım, karış kullanarak ölçtüler.

May

Rehber öğretmenlerimiz tarafından yaz tatilini daha verimli ve güzel geçirmeleri için öğrencilerimize yönelik rehberlik panosu hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

12 Mayıs Dünya İşitme ve Konuşma Engelliler günü nediyle Sesimi Gör proje ekibimizin hazırlamış olduğu gösteriyi dün öğrencilerimiz sınıflara sundular. Sunumlarını Kanatlarım var Ruhumda ve Hayat Bayram Olsa Şarkısını İşaret diliyle söyleyerek işitme engelli bireylerin yalnız olmadıklarını betimleyerek farkındalık yarattılar.

Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Bugün 4.sınıf öğrencilerine mesleki rehberlik kapsamında 5.sınıfta gidecekleri okulları tanıtmak amacıyla ortaokul tanıtım gezisi düzenlendi. Adnan Hadiye Sürmegöz okulu ziyaret edildi okulun rehber öğretmenleri tarafından okulun işleyişi dersler hakkında bilgi verildi. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Tübitak Bilim Sergisi gezilerek okuldan ayrılındı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Dün okulumuza gelen Orman Yüksek Mühendisi Mehmet Bey tarafından 4-A ve 4-B sınıfı öğrencilerimize ormanlarımız ve ormanlarımızı nasıl korumamız gerekiyor konulu sunum yapıldı.Ayrıca öğrencilerimize çeşitli hediyeler de verildi.

Öğrencilerimize verilen ormanlarımız hakkında bilinçlendirme sunumu için yetkili ve görevli kişilere teşekkür ederiz.