May

3-B sınıfı öğrencilerimiz yıl boyunca uyguladıkları ´´Her Haftaya Bir Kitap´´ etkinliğini bu hafta okumaya başladıkları Zümrüt Sultan´ı adlı kitapla tamamlıyor.

May

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz başarılı bir şekilde tamamladıkları okul öncesi öğretimlerini cübbe ve kep giyerek tamamlıyorlar.Hatıra amaçlı çekilen fotoğrafları bizimle paylaşan öğrencilerimize yeni öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okul Müdürümüz Gülüzar Erbaş ve Müdür Yardımcımız Muammer Akkuş´un birlikte organize ettiği iftar yemeği dün akşam gerçekleşti.Okul personelimizin de davetli olduğu yemeğe öğretmenlerimizden Meryem Alpar, Türkan Demirel, Nurzuhal Akkoyun, Halime Dağ, Olcay Tezcan Savsın, Mediha Tekin de katıldı.

May

4-B sınıfı Halk Oyunları Yarışma Ekibi´miz 19 Mayıs´ta yarışmaya katıldıkları oyunu birkez daha izleyicilerimize sundu.Öğrencilerimizi gösterdikleri başarı ve özveriden dolayı tebrik ediyoruz.

May

Satranç Turvasında dördüncü olan 3- D sınıfı öğrencimiz Selin Yaren Yıldırım geçtiğimiz günlerde düzenlenen törende ödülünü Müdürümüz Gülüzar Erbaş´tan aldı.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Temiz Sınıf ,Sessiz Okul projemiz kapsamında tüm sınıflara bir hafta boyunca nöbetçi öğretmenlerimizin verdiği puanlarla oluşan haftanın en temiz sınıfı belli oldu.

1. Hafta Şampiyonu 500 tam puanla 3-B Sınıfı olmuştu.

2. Hafta Şampiyonumuz 498 puanla yine 3-B sınıfımız olmuştu.

3.Hafta Şampiyonumuz ise  500 tam puanla  3-D ve 2-E Sınıflarımız birinciliği paylaşarak,3.haftanın birincileri olmuştu.

4.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 3-B ve 3-C Sınıfımız birinciliği paylaşarak, 4.haftanın birincileri olmuştu.

5.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-D , 3-B , 3-C , 3-D , 4-B ve 4-C sınıflarımız birinciliği paylaşarak 5. haftanın birincileri olmuştu.

6.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-D , 3-B , 3-D sınıflarımız paylaşarak 6. haftanın birincileri olmuştur.

7.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-E ve 3-B sınıflarımız paylaşarak 7. haftanın birincileri olmuştur.

8.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 1-B , 2-E , 3-B , 3-C , 4-C ve 4-E sınıfları olmuştur.

9.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-C, 2-D, 3-B, 4-C ve 4-D sınıfları oldu.

Sınıf Öğretmenlerimiz Ayşenur Adal,Şerife Kaya,Meryem Alpar,Türkan Demirel, ve Nurzuhal Akkoyun başta olmak üzere, üzerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiren tüm öğrencilerini de bu başarılarından dolayı kutlarız.Pazartesi Günü "Haftanın En Temiz Sınıfı" belgesi sınıf başkanı olan öğrencilerimize verilecektir.

BU PROJENİN SONUNDA ÖDÜL OLARAK : 8 Hafta boyunca yapılacak değerlendirmeler sonunda en çok haftanın en temiz sınıfı seçilen sınıfın öğrencileri ve öğretmeni, Okul Müdürümüz tarafından güzel bir geziyle ödüllendirilecekti

May

4-C sınıfı öğretmenimiz Seher Kara bu dönemin kitap kurtlarını ödüllendirdi.Dönem boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerden az okuyanlara kadar kademeli bir şekilde ödülleri verildi. Öğrencilerimize bol kitaplı ve bol okumalı günler diliyoruz.

May

3.Sınıflarımızdan 3-A, 3-B, 3-C ve 3-D  öğrencilerimiz öğretmenleri  ile birlikte öğrencilerin sportif yeteneklerinin belirlendiği seçmelere katıldılar.Öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda spor dallarına yönlendirilecektir.

May

3-D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Halime Dağ ile birlikte öğrencilerin yeteneklerinin belirlendiği seçmelere katıldılar.Öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda spor dallarına yönlendirilecektir.

May

Anasınıfı B şubesi öğrencilerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Bandırma Vapuru resmini boyayarak panomuza astılar.

May

Anasınfı B Şubesi öğretmeni ve öğrencilerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftası için hazırladığı pano için onlara teşekkür ederiz.

May

Satranç turnuvasının hediyeleri sahipleri için hazırlandı.Her sınıfın temsilcisine madalyamız var ayrıca ilk 4 e giren öğrencimizi sürpriz hediyeler verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor  başarılarının devamını diliyoruz.

May

Atık Pil Toplama Kampanyamızın Nisan Ayı Sonuçları Belli oldu.Okul genelinde 20226 adet atık pil toplanmıştır.Sınıflar Bazında toplanan pil sayıları en yüksekten en düşüğe doğru aşağıda verilmiştir.

Kampanyaya destek olan tüm öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik eder,sorumlu öğretmenimiz Aykut Toçuoğlu´na teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz boyama saatinde kendilerine ait kitaplardan çalışma yaptılar.Uyum içinde çalışan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz bugün etkinlik saatinde Süpriz Güneş çalışması yaptılar.Bu etkinlik için gerekli daireleri renk renk fon kartonlarından kesen öğrencilerimiz daha sonra bu kartonları üst üste koyarak yapıştırdı.Makas ile dairelerin kenarlarını üçgen şeklinde kesek güneş şeklini verdiler ve panomuza astılar.

Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.