Haz

Okulumuzun Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve öğrencileri tarafında hazırlanan  panomuz öğrencilerimizi hem bilgilendiriyor hem güldürüyor.

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz boyama saatinde serbest boyama çalışması yaptılar.

Haz

Temiz Sınıf ,Sessiz Okul projemiz kapsamında tüm sınıflara bir hafta boyunca nöbetçi öğretmenlerimizin verdiği puanlarla oluşan haftanın en temiz sınıfı belli oldu.

1. Hafta Şampiyonu 500 tam puanla 3-B Sınıfı olmuştu.

2. Hafta Şampiyonumuz 498 puanla yine 3-B sınıfımız olmuştu.

3.Hafta Şampiyonumuz ise  500 tam puanla  3-D ve 2-E Sınıflarımız birinciliği paylaşarak,3.haftanın birincileri olmuştu.

4.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 3-B ve 3-C Sınıfımız birinciliği paylaşarak, 4.haftanın birincileri olmuştu.

5.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-D , 3-B , 3-C , 3-D , 4-B ve 4-C sınıflarımız birinciliği paylaşarak 5. haftanın birincileri olmuştu.

6.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-D , 3-B , 3-D sınıflarımız paylaşarak 6. haftanın birincileri olmuştur.

7.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-E ve 3-B sınıflarımız paylaşarak 7. haftanın birincileri olmuştur.

8.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 1-B , 2-E , 3-B , 3-C , 4-C ve 4-E sınıfları olmuştur.

9.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-C, 2-D, 3-B, 4-C ve 4-D sınıfları oldu.

10.Hafta Şampiyonumuz ise 500 tam puanla 2-E, 3-B, 3-C, 3-D, 3-E, 4-C, 4-D sınıfları oldu.

Sınıf Öğretmenlerimiz Ayşenur Adal,Şerife Kaya,Meryem Alpar,Türkan Demirel, ve Nurzuhal Akkoyun başta olmak üzere, üzerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiren tüm öğrencilerini de bu başarılarından dolayı kutlarız.Pazartesi Günü "Haftanın En Temiz Sınıfı" belgesi sınıf başkanı olan öğrencilerimize verilecektir.

BU PROJENİN SONUNDA ÖDÜL OLARAK : 8 Hafta boyunca yapılacak değerlendirmeler sonunda en çok haftanın en temiz sınıfı seçilen sınıfın öğrencileri ve öğretmeni, Okul Müdürümüz tarafından güzel bir geziyle ödüllendirilecekti

Haz

3-C Sınıfı matematik dersinde litreyi işliyor. Öğrenciler çalıştıkları konuyu arkadaşları karşısında anlatarak konuyu daha iyi anlıyorlar.Öğrencilerimiz yaparak ve yaşayarak ders yapıyor.

Haz

1-A Sınıfı öğrencilerimiz okumalarını ilerletmek amacıyla birbirlerine yardımcı oluyorlar.Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bol kitap okumalı günler diliyoruz.

Haz

21 Nisan 2018 tarihinde yapılan Türkçe Yeterlilik Sınavına(TYS) katılamayan Suriyeli öğrencilerimize ve diğer yabancı uyruklu öğrencilerimize tekrar uygulama yapılıp sisteme yüklenerek sonuçlandırılmıştır.

Haz

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz bugün düzenlenen törende cübbe ve kep giyerek mezun oldular.

Öğretmenimiz Hatice Özel´in kendi elleriyle emek vererek hazırladığı cübbe ve kepleri giyen ğrencilerimiz Anasınıfı Diplomalarını alarak anasınıfından mezun oldular.Ellerinde taşıdıkları pankartlardanda anlaşıldığı üzere öğrencilerimiz mezun olarak 1. sınıfa başlayacakları için oldukça mutlulardı.

Başarılı bir yıl geçirerek mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Öğretmenimiz Hatice Özel´e de özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

1-C sınıfı öğrencilerimiz okumalarını ilerletme ve okuduklarını anlama konusunda konusunda birbiriyle yarışıyor.Öğrencilerimize bu güzel alışkanlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

3-B sınıfı öğrencilerimiz yıl boyunca uyguladıkları ´´Her Haftaya Bir Kitap´´ etkinliğini bu hafta okumaya başladıkları değerler eğitimi serisinin son kitabı Zümrüt Sultan´ı adlı kitabı okuyorak tamamladı.Okuduklarını anlamaya yönelik kitap bitiminde sınav olan öğrencilerimiz son sınavlarını da olarak etkinliği bitirmiş oldular.

Öğretmenimiz Meryem Alpar´ı ve öğrencilerini bu güzel etkinlikten dolayı, gösterdikleri başarı ve istikrardan dolayı tebrik ediyoruz

May

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03/08/2006 tarihinde, Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” imzalanmıştır. Süresi dolan “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” 03.08.2010 tarihinde ve 2015 tarihlerinde yeniden güncellenmiş ve 4 yıl süreyle uygulanmasına devam edilmektedir.

Bu kapsamda bugün Karatay Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi´nde düzenlenen törenle okulumuz ´´Temiz Okul, Sağlıklı Okul´´ sertifikasını, Beyaz Bayrak´ı ve pirinç levhayı almıştır.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya Halk Sağlığı Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç,ilçe milli eğitim müdürleri,şube müdürleri ve okul müdürleri katılmıştır.

Haz

1-B sınıfı öğrencilerimiz kitap okuma alışkanlıklarına yeni kitaplarla devam ediyor.Öğrencilerimizi düzenli kitap okuma konusunda teşvik eden öğretmenimize ve kitap okuyan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

1-B sınıfı öğretmenimiz Şeyda Gölalmış Hayat Bilgisi dersinde öğrencilerine hayvan ve bitki sevgisi üzerine resimler yaptırarak bunlardan afiş yapmayı öğretti.Sınıf içinde ki panolarda yerini alan bu afiş çalışması için öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

1-C sınıfı öğrencilerimiz düzenli  bir şekilde kitap okumaya devam ediyor.Kitap okuma konusunda öğrencilerimizi destekleyen öğretmenimiz Aykut Topçuoğlu´na ve ailelerine teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz etkinlik saatinde balığın kafa ve kuyruk kısmını çizerek boyadılar ve gövdesini yaparkende kılçığa benzemesi için kürdan kullandılar.Panomuzda yerini alan etkinlik için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası Ödülleri sahiplerini buldu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle turnuvada ilk dörde giren ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ödülleri Müdürümüz Gülüzar Erbaş tarafından verildi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.