Şbt

3-D Sınıfımız Fen Bilimleri dersini daha eğlenceli hale getirmek ve eğlenirken de öğrenmek için İşledikleri ses ile ilgili konuda, sesin şiddetine göre uzaktan mı yoksa yakından mı geldiğini oyun oynayarak bulmaya çalıştılar.

Öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür eder,başarılar dileriz.

Şbt

Sesimi Gör proje ortağı Konevi İşitme Engelliler İlkokulu ile birlikte yurtdışindan gelen öğretmenleri konuk ettik.Okulumuzun folklor ekibinin gösterisini ilgiyle izleyen misafirlerimize öğrencilerimiz işaret diliyle şarkılarıni sundular.Hep birlikte güzel bir gün geçirdik.Çalışmalarımıza emek veren öğrencilerimize başarılı sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okullarının yapım sürecinde 1,5 yııldan fazla okulumuzda misafir ettiğimiz Alaeddin İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri artık yeni binalarına kavuştular ve 2. dönem itibari ile yeni okullarında eğitim öğretime başladılar.

Bizler de Selçuklu Belediyesi İlkokulu olarak bugün öğle arasında Okul Müdürümüz Gülüzar ERBAŞ,Müdür Yardımcımız Muammer AKKUŞ ve öğretmenlerimizden oluşan bir heyetle ziyarette bulunduk.

Bizleri odasında, sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan başta Okul Müdürü Mustafa SAKARYA olmak üzere,Müdür Yardımcıları Gülşen KONAKÇI ve Şahin Mehmet ÖZGEN´e ayrıca tüm okul öğretmenlerine, okulumuz adına teşekkür eder,yeni binalarının  hayırlı olmasını temenni ederiz.