KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi İlkokulu

Haz

Pictes «Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi» projesi kapsamında okulumuza yazıcı toner ve 2 adet projeksiyon cihazı geldi. Led TV, leptop, futbol ve basketbol topu, masa tenisi gibi ekipmanlar da gönderilecektir.

Haz

3-B Sınıfının karneleri bugün öğretmenimiz Meryem Alpar tarafından dolduruldu.

Haz

2-A Sınıfının karneleri bugün öğretmenimiz Zeliha Öğüt tarafından dolduruldu.

Haz

1-B Sınıfının karneleri bugün öğretmenimiz Şeyda Gölalmış tarafından dolduruldu.

Haz

1-A Sınıfının karneleri bugün öğretmenimiz Kevser Bakar tarafından dolduruldu.

Haz

1-D sınıfından yıl boyunca yaptıkları etkinliklerden seçtiğimiz bazı fotoğraflar sizlerle.

Haz

3-D Sınıfı öğrencilerimiz düzenli olarak kitap okuyor.Öğrencilerimizden isteğimiz bu güzel alışkanlıklarını bırakmadan hayatları boyunca devam ettirmeleri.Teşekkürler çocuklar.

Haz

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle sahurda bir araya geldi.

Bakan Yılmaz, öğrenci yurdunda kalan Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle birlikte sahur yaptı. Öğrencilerle yurdun yemekhanesinde sahur yapan Bakan Yılmaz, burada öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, onlarla bir süre sohbet etti.

Programa Sivas Valisi Davut Gül, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız da katıldı.

Haz

3-D Sınıfı öğrencileri düzenli olarak kitap okumaya devam ediyor.Öğrencilerimizi bu güzel alışkanlıklarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Öğretmenimiz Hatice Özel´i velileri tarafından hazırlanıp gönderilen klipler oldukça duygulanmış.Duydularını bizimle paylaşarak klipleri bize gönderen öğretmenimize ve bu sürprizi yapan velilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

eTwinning projesi kapsamında öğretmenimiz Mustafa Boyacıoğlu tarafından yürütülen ´´Tohumdan Fidana, Fidandan Ağaca´´ projesi panomuz hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenimize veöğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz 17 Haziran pazar günü kutlayacağımız Babalar Günü için şimdiden hazırlıklarını yaptılar.

Kendi elleriyle hazırladıkları kartların içine babaları için birer mektup yerleştiren öğrencilerimiz heyecenle o günü beklemeye başladı.

Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Haz

1-C sınıfı öğrencilerimiz kitap okuma konusunda birbirleriyle yarışıyor.Minik öğrencilerimiz tam bir kitap canavarı.

Haz

eTwinning Projesi kapsamında öğretmenimiz Seher Kara tarafından yürütülen ´´Bana Göz Kulak Olur musun?´´ Projemizin panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

4-C sınıfı öğrencilerimiz içinde bulunduğumuzramazan ayı dolayısıyla yaptıkları resimleri koridorlarımıza asarak renklendirdiler.

Elinize sağlık çocuklar.