Selçuklu Belediyesi İlkokulu

Işıklar Mh. Devlethatun Sk. No7 Selçuklu/KONYA
Vizyon
Önce insan olmanın gerekliliğini öğreten başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi insan olmanın değerini bilen,kendini tanıyan,kendine güvenen,başkalarına saygılı ve toplumsal değişimlere uyumlu bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2021-2022 10 Kasım konulu Resim Yarışmasında İl Birinciliği 2018-2019 Okul Sporları Düzenlemeli Halk Oyunları Dalında Bölge Birinciliği 2018-2019 Jandarma konulu Resim Yarışmasında İl Birinciliği 2017-2018 Okul Sporları Düzenlemeli Halk Oyunları Dalında İl Birinciliği Önceki Yıllara ait başarılarımız WEB Sayfamızın Başarılar Bölümünde Mevcuttur.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM ANASINIFIMIZ İKİLİ EĞİTİM
45 ve 69 Numaralı otobüs yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Işıklar Mh. Devlethatun Sk. No:7 Selçuklu (Okulumuzun Önceki adı Org. Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu´dur)
İl Merkezindedir
Sportif Etkinlikler
Okulumuz voleybol turnuvalarında dereceler elde etmiştir. Resim Yarışmasında il birinciliği bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ BİR ÇOK PROJEDE ÖDÜLLER ALMIŞTIR. WEB SAYFAMIZIN PROJELERİMİZ BÖLÜMÜNDE MEVCUTTUR
Diğer Hususlar
WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.GÖRÜŞ DÜŞÜNCE VE ÖNERİLERİNİZİ İLETİŞİM SAYFASINDAN BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.