AHMET ÖZCAN - MÜDÜR

1978 Yılında Konya´da doğdum. İlkokulu Konya ve Karaman´da ortaokul ve liseyi de Beyşehir de okudum. 1999 Yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olup Bitlis ve Kocaeli illeriyle Konya´nın farklı ilçelerinde toplam 17 yıl okul yöneticiliği ile 7 yıl öğretmenlik yaptım.Yüksek lisansımı 2017 yılında Eğitim Yönetimi Teftişi Planlama Ekonomisi alanında tamamladım. Şu anda da İşletme Yönetimi alanında lisans eğitimime devam etmekteyim. Yayınlanmış 1 bilimsel makalem bulunmaktadır. Şu ana kadar 1 aylıkla ödül, 1 takdir belgesi, 3 ödül, 3 üstün başarı,  6 teşekkür belgesi ve 9 başarı belgesi ile ödüllendirildim. 30 yüzyüze 31 online olmak üzere toplam 61 hizmetiçi eğitim faaliyetine katıldım. 03/07/2019 tarihi itibariyle okulumuzda müdür olarak göreve başladım.