KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Belediyesi İlkokulu

MATEMATİK ÇEVREMDE (MATHEMATICS IS AROUND) E-TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLIYOR

Okulumuzda Türkan DEMİREL ,Zeliha ÖĞÜT ve Esra ŞEKER öğretmenlerimizin öncülüğünde yeni bir eTwinning projesine başlıyoruz.Projemizin konusu aşağıdaki gibidir.

MATEMATİK ÇEVREMDE (MATHEMATICS IS AROUND) Projemizde STEM eğitimini kullanarak soru sorabilen, yaratıcı düşünebilen, çözüm üretebilen, çözümleri ürüne dönüştürebilen öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Oyunlar ve dijital uygulamalarla öğrencilerin matematiksel yeterliliklerini arttırmak, dezavantajlı grupların ve özellikle düşük başarılı öğrencilerin matematiğe yönelik olumsuz önyargılarını kırmayı ve matematiğin yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Çevre kirliliğine farkındalık yaratmak ve çözüm bulmak için matematik ve STEM uygulamalarını kullanacağız.

Projelerinde öğrtemenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

03-10-202303-10-2023

Yayın: 03.10.2023 - Güncelleme: 03.10.2023 14:36 - Görüntülenme: 123